onze

Ruimtes

Ruimtes

culinair portugal

Restaurant

Met zijn intieme sfeer en centrale bar biedt ons restaurant alles voor heerlijk genieten van heerlijke gerechten en mooie Portugese wijnen, cocktails en bieren. Met een uniek terras aan de kade van de Dieze.

Meer informatie

Koffie op z’n best

Espressobar

De eye-catcher en de ster van de espressobar zal je gelijk grijpen als je binnenloopt. Onze prachtige oranje espressomachine pronkt in het midden van de bar, en onze barista’s weten precies hoe ze samen met dit beest de lekkerste koffiespecialiteiten kunnen bereiden.

Meer informatie

Uitzicht over de Dieze

Vide

De Vide is gelegen op de eerste verdieping van de Mengfabriek met een mooie industriële uitstraling en een uniek uitzicht op de Dieze.

Meer informatie

oase aan het water

terras

Als het weer dit toelaat is ons terras een zonovergoten oase van rust aan de Dieze, maar toch vlakbij het altijd gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie

Onze oranje gigant

Koffie Branderij

In de ruimte naast ons restaurant staat een imposante oranje koffiebrander waarmee wij onze eigen koffiebonen branden. Ook kunnen hier koffieworkshops en cursussen gevolgd worden.

 

Meer informatie

koffie bestellen

DaSilva op locatie

Mobiele espressobar

Nu echt overal genieten van DaSilva Beans & Leafs. Huur onze mobiele espressobar voor uw feest of evenement. En wij komen voorrijden met onze volledig uitgerustte mobiele espressobar.

Meer informatie

vragen over privé events 

 

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een afspraak om aan de hand van je wensen een op maat gemaakt voorstel te maken. Bel of email ons voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP