onze

Ruimtes

Ruimtes

culinair portugal

Restaurant

Met zijn intieme sfeer en centrale bar biedt ons restaurant alles voor genieten van heerlijke Petiscos gerechten, mooie Portugese wijnen, verrassende cocktails en bieren. Met een ruim  terras aan de waterkant van de Dieze.

Meer informatie

Koffie Zoals koffie moet zijn

Espressobar

De eye-catcher van onze espressobar kan je niet missen als je binnenloopt. Onze Keesie (voor de kenners), een knaloranje espressomachine pronkt in het midden van onze bar. En onze barista’s weten precies hoe ze met dit beest de lekkerste koffie voor jou kunnen maken.

Meer informatie

Uitzicht over de Dieze

Vide

De vide is gelegen op de eerste verdieping van de Mengfabriek met een industriële uitstraling en een prachtig uitzicht op de Dieze.

Meer informatie

oase aan het water

terras
Ons terras is overdag een zonovergoten oase van rust aan de waterkant langs de Dieze, maar toch vlakbij het altijd gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie

Onze oranje gigant

KoffieBranderij

In de ruimte naast ons restaurant staat onze  eveneens knaloranje speciaal voor ons gemaakte koffiebrander waarmee wij onze koffiebonen branden. Ook kunnen hier workshops gevolgd worden.

 

Meer informatie

koffie bestellen

Da silva op locatie

espresso on Wheels

Nu echt overal genieten van Da Silva. Huur onze Espresso On Wheels voor uw feest of evenement. En wij komen voor rijden met onze volledig uitgeruste mobiele espressobar.

Meer informatie

vragen over privé events 

 

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een afspraak om aan de hand van jouw wensen een op maat gemaakt voorstel te maken. Bel of email ons voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Facebook
Twitter
Instagram