Ons

Menu

MENU

Ons lunch menu biedt moderne gerechten, geïnspireerd door de traditionele Portugese keuken. We serveren heerlijke Portugees getinte broodjes, sandwiches van Portugees brood met zowel vlees, vis als vegetarische en vegan variaties. En voor de snelle lunch hebben we een speciale lunchdeal.


Voor de borrel hebben we heerlijke planken met Portugese kazen, presunto ham, worsten en snacks om lekker te genieten op Lazy Sunday's of elke andere dag die gevierd mag worden. Kom lekker chillen op onze heerlijke lounge banken of op ons terras met uitzicht op de Dieze.

 

Onze Petisco’s voor het diner bieden moderne gerechten, geïnspireerd door de traditionele Portugese keuken. We serveren Portugese Petisco’s in voorgerecht porties. U laat zich heerlijk verrassen door wat onze chefs voor u bereiden. Spannend? Zeker, maar dat maakt het juist zo leuk. U kunt kiezen voor 3, 4 of 5 Petisco’s.

Lekker om mee te beginnen is onze Tabua Da Silva - verrassende Portugese kleine appetizers. Vervolgens maakt U uw keuze voor 3, 4 of 5 Petisco’s en laat U zich verrassen door onze chefs. Deze kunt u aanvullen met heerlijke side gerechten en natuurlijk een dessert of kaasplankje na. Zo stelt u zelf uw perfecte avond samen. Ideaal voorafgaand aan uw bezoek aan de Verkadefabriek of Willem Twee. Geniet van een heerlijke avond 'Lisbon'style met vrienden of familie. We nemen u graag mee op een culinaire reis door Portugal en de keukens waar Portugal haar invloed heeft achtergelaten.

 

Naast onze gerechten hebben wij ook voor wijnen gekozen die hun roots in Portugal vinden. De combinatie van deze heerlijke wijnen en onze gerechten met Portugese touch zijn een "match made in heaven".

Ons oog voor detail laat ons niet in de steek op de drankenkaart. We hebben een selectie van dranken van hoge kwaliteit. Met vers geperste sappen bedoelen we ook ter plekke geperst en onze limonades worden gemaakt met gefilterd water uit onze eigen tap. Hiernaast steunen wij ook www.waterforlife.nl met elke druppel water die uit onze tap stroomt.

Onze baristi draaien hun hand niet om voor een geweldige cappuccino met prachtige latte art. Want naast de geweldige smaak van onze vers gebrande koffie wil het oog natuurlijk ook wat. Liever een kop thee? Maak uw keuze uit de 48 soorten losse thee op onze ‘Wall of Tea’ bij de bar.


We houden rekening met uw dieet en allergie wensen en bieden vegetarische en veganistische keuzes op zowel onze lunch als diner menukaart. Geef bij uw reservering uw wensen aan en we zullen ons best doen om aan uw verzoek tegemoet te komen.

ONZE PRODUCTEN

Wij geloven dat geen enkel gerecht beter kan zijn dan zijn ingrediënten, en dat de beste ingrediënten meestal lokaal zijn.

Elke dag nemen we veel beslissingen over wat we eten en elk van onze voedselkeuzes heeft een ethische en ecologische impact.

Het is geen toeval dat goede voedselkeuzes - die goed zijn voor ons land en onze mensen, voor het milieu, voor het lichaam en geest - ook heerlijk en plezierig zijn.

FOOD FILOSOFIE

Wij geloven dat geen enkel gerecht beter kan zijn dan zijn ingrediënten, en dat de beste ingrediënten meestal lokaal zijn. Omdat geweldig koken begint met geweldige ingrediënten, beginnen geweldige ingrediënten met geweldige boeren.

LEES MEER

Facebook
Twitter
Instagram