Ons

Menu

MENU

Ons lunch menu biedt moderne gerechten, geïnspireerd door de traditionele Portugese keuken. We serveren heerlijke Portugees getinte broodjes, sandwiches van Portugees brood met zowel vlees, vis als vegetarische en vegan variaties. En voor de snelle lunch hebben we een speciale lunchdeal.

Voor de borrel hebben we heerlijke planken met Portugese kazen, hammen, worsten en snacks om lekker te genieten op Lazy Sunday’s of elke andere dag die gevierd mag worden. Kom lekker chillen op onze heerlijke lounge banken of op ons terras met uitzicht op de Dieze.

Ons menu voor het diner biedt moderne gerechten, geïnspireerd door de traditionele Portugese gastronomie. We serveren Portugese petiscos in voorgerecht porties. U kunt ook heerlijk genieten van een early bird 3-gangen theatermenu voorafgaand aan uw bezoek aan de Verkadefabriek of Willem Twee. Maar voor een unieke ervaring kiest u voor ons avondvullend 5-gangen experience menu voor het diner. We nemen u mee op een culinaire reis door Portugal en de keukens waar Portugal haar invloed heeft achtergelaten.

Naast onze gerechten hebben wij ook voor wijnen gekozen die hun roots in Portugal vinden. De combinatie van deze heerlijke wijnen en onze gerechten met Portugese touch zijn een “match made in heaven”.

Ons oog voor detail laat ons niet in de steek op de drankenkaart. We hebben een selectie van dranken van hoge kwaliteit. Met vers geperste sappen bedoelen we ook ter plekke geperst en onze limonades worden gemaakt met gefilterd water uit onze eigen tap. Hiernaast steunen wij ook www.waterforlife.nl met elke druppel water die uit onze tap stroomt.

Onze baristi draaien hun hand niet om voor een geweldige cappuccino met prachtige latte art. Want naast de geweldige smaak van onze vers gebrande koffie wil het oog natuurlijk ook wat. Liever een kop thee? Maak uw keuze uit de 48 soorten losse thee op onze ‘Wall of Tea’ bij de bar.

We houden rekening met uw dieet en allergie wensen en bieden vegetarische en veganistische keuzes op zowel onze lunch als diner menukaart. Geef bij uw reservering uw wensen aan en we zullen ons best doen om aan uw verzoek tegemoet te komen.