Over

Da Silva

Over Da Silva

Ga met ons mee voor een onvergetelijke ervaring in een van de laatste stukjes  rauw ‘s-Hertogenbosch. Een ervaring die de diversiteit van onze prachtige Portugese producten viert, gekookt met verbeelding en passie.

 

NIeuws en Events

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe arrangementen en activiteiten bij ons. Laat je gegevens dan achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
 

Restaurant

Lekker genieten van heerlijke gerechten met een Portugese twist in een smaakvol ingerichte oude industriële fabriek.

Bekijk Galerij

Ons team

ONS TEAM

ontmoet ons team

Hoewel we geboren zijn vanuit de wens voor de perfecte koffie en thee, is er bij ons op de Tramkade inmiddels veel meer te beleven.

Onze talenten en ervaringen zijn erg divers, maar bij Da Silva zijn we verenigd door één ding: een onbedwingbare passie voor heerlijk (Portugees) eten, vers gebrande koffie, premium thee en gastvrijheid.

Wij geloven dat geen enkel gerecht beter kan zijn dan zijn ingrediënten en dat de beste producten meestal lokaal zijn. Elke dag nemen we veel beslissingen over wat we eten en elk van onze voedselkeuzes heeft een ethische impact. Het is geen toeval dat goede voedselkeuzes – die goed zijn voor ons land en onze mensen, voor het milieu, voor het lichaam en geest – ook heerlijk zijn en geweldig smaken. Wij hebben de kennis en kunde om echte producten te bewerken en deze onze eigen stijl te geven.

Onze gerechten hebben hun roots in Portugal maar hebben een moderne twist waardoor je verrast word door een gerecht dat de test van de tijd heeft doorstaan met een moderne draai die je een ervaring geeft die je nergens anders vind. In de oude Mengfabriek hebben we een plek gecreëerd waar je ongedwongen kunt neerploffen en genieten van het uitzicht over de Dieze, terwijl ons team zorgt dat het u aan niks ontbreekt.

Emidio & Luisa

Ondernemers

Wij hebben deze plek gebouwd om onze liefde voor heerlijk eten, mooie wijnen, vers gebrande koffie, premium thee en gastvrijheid te delen. U kunt bij ons genieten van heerlijke Petiscos in voorgerecht porties, die net zoals Emidio hun roots in Portugal vinden.
We heten U graag welkom in ons restaurant & espressobar.

Joyre lam

Gastvrouw

Joyre heeft de wereld verkend en is weer neergestreken bij ons op de Tramkade. Gastvrijheid zit in haar bloed en ze zorgt met een glimlach voor een goed verzorgde avond. Ze geniet zelf graag van de horeca in haar omgeving en weet dus precies waar een geslaagde borrel, lunch of diner aan moet voldoen.

geroy schotanus

chef

Geroy heeft ruime ervaring in de keuken en weet keer op keer een geweldige service neer te zetten. Zijn passie voor koken zit in zijn bloed en na een inspirerende reis naar Lissabon heeft hij de Portugese keuken in zijn hart gesloten.

Bram valentijn

barista

Bram maakt de lekkerste koffie variaties en heeft een brede kennis over koffie en ook zijn kennis van thee is dankzij zijn Theesommelier opleiding die hij momenteel volgt op hoog niveau. Enthousiast bemand hij bij ons de bar als barista en gastheer en ook in onze koffiebranderij weet hij inmiddels goed de weg.

Facebook
Twitter
Instagram