Onze chef Geroy op culinaire ontdekking in Portugal

Return to all

Onze chef Geroy heeft een mooie culinaire trip  gemaakt naar Lissabon en uitgebreid kennis gemaakt met de Portugese gastronomie.  In zijn zoektocht naar nieuwe inspiratie heeft hij o.a. heerlijke bacalhau gerechten gegeten en fantastische samosa’s op bij een chef uit Goa.
Maar ook streetfood als Bifanas bij een foodtruck vlakbij de Zoo van Lissabon mochten niet ontbreken. Zijn culinaire hoogtepunt was een bezoek aan restaurant Belcanto van de met 2 Michelin sterren bekroonde topchef José Avillez.  Geroy heeft hier maar liefst een 14 gangen menu op en persoonlijk kennis gemaakt met José en zijn team.
Vol energie en inspiratie is hij terug gekomen en inmiddels hebben onze gasten als kunnen genieten van de eerste nieuwe Petisco gerechten die deze trip heeft voortgebracht.